ІСТОРІЯ ЗАКЛАДУ. ВИПУСКНИКИ ШКОЛИ

☝Свою історію "Чарівний світ" розпочинає з 1991 року, коли на базі Полтавської середньої школи №7 розпочав роботу дошкільний педагогічний центр, а через два роки відкрився перший клас.
Офіційно зареєстрованою школа стала з 1996 року. З 1998 року приватна школа "Чарівний світ" розташована за адресою вул. Леваневського 17, в екологічно спиятливому місці історичного центру м.Полтави.
Школа складається з двох окремих корпусів, побудованих у різні роки на незначній відстані один від одного. Затишне подвір'я, розкішний садок служать місцем відпочинку, а також на їх території розташовані класи під відкритим небом, що сприяє розвитку здоров'я дітей.
✅ У 2019 році приватна школа «Чарівний світ» зробила свій ювілейний 20 ВИПУСК. 9 учнів школи, серед яких 2 медалістів, отримали атестати про повну середню освіту.
Випускники нашої школи продовжують навчання в кращих навчальних закладах України та за кордоном: Київському інституті міжнародних відносин, Київському національному університеті ім. Тараса Шевченка, Національному університеті «Києво-Могилянська академія», Національній юридичній академії ім. Ярослава Мудрого, Київському національному економічному університеті ім. Вадима Гетьмана, а також в університетах Польщі, Німеччини, США, Франції.
По закінченню університетів наші випускники продовжують успішну кар’єру в політиці, науці, органах державної влади, журналістиці, архітектурі, бізнесі, юриспруденції, на дипломатичній ниві.
✅✅✅ШКІЛЬНІ РОКИ В "ЧАРІВНОМУ СВІТІ". ☝☝ВИПУСНИКИ ПРО ШКОЛУ...✅✅✅

Популярні дописи з цього блогу

ПОЧАТКОВА ШКОЛА

НАВЧАЛЬНІ ОСОБЛИВОСТІ ТА НАШІ ПЕРЕВАГИ

СЕРЕДНЯ ШКОЛА /5-9 класи/. ПРИВАТНА ГІМНАЗІЯ